Dritarja

Vaj në Telajo

Madhësia: 64 L x 49 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dritarja
Dritarja
Dritarja
Dritarja
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eshte e punuar ne tone te ftohta, ku shohim kontraste te bluse se erret ne te zeze dhe te bardhes ne gri.

E zeza ne te vertete simbolizon erresiren, dhe e bardha, driten. pastertine, etj.

Fokusi shkon tek nje katror i vogel i cili krijon idene e nje dritareje. Dritarja eshte element i drites, i pastertise, i ajrit, i frymes, ku permes saj shohim edhe erresire edhe drite ashtu sic shohim ne kete telajo bardhe e zi.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2019
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal