Dy Fytyra

Akrilik në Telajo

Madhësia: 35 L x 25 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dy Fytyra
Dy Fytyra
Dy Fytyra
Dy Fytyra
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikture eshte nje çift, ku djali po i bie fyellit dhe vajza eshte mbeshtetur ne kraharorin e tij duke degjuar tingujt e muzikes plot dashuri.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Vertikal