Dyluftim për Hënën

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dyluftim për Hënën
Dyluftim për Hënën
Dyluftim për Hënën
Dyluftim për Hënën
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një duel për hënën ju jep një përzierje emocionesh. Hëna paqësore, që përfaqëson feminitetin, pafajësinë dhe bukurinë. Nga ana tjetër demat përfaqësojnë forcën, kokëfortësinë dhe egon mashkullore për të fituar.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2012
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal