Ergi

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Fibër

Madhësia: 30 L x 22 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ergi
Ergi
Ergi
Ergi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Është një përpjekje për të shprehur anën psikologjike të modelit. Spikasin sytë, të fiksuar, të kujdesshëm , tregojnë për  natyrën strikte dhe gati- gati maniakale të këtij të riu.
Vepra karakterizohet nga penelata të shpejta dhe pastoze, ku vërehen edhe “teprica” të bojës si pasojë e shtresëzimit të saj duke qenë se fibra shërbente si tavalocë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Fibër
Orientimi: Vertikal