Etnografia Popullore dhe Arkeologjia

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 60 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Etnografia Popullore dhe Arkeologjia
Etnografia Popullore dhe Arkeologjia
Etnografia Popullore dhe Arkeologjia
Etnografia Popullore dhe Arkeologjia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti shpreh traditat e një epoke më të vjetër shqiptare. Burra e gra veshur me kostume tradicionale që kanë në to detaje etnike. Ngjyrat e gjalla përdoren për të pikturuar një prekje të arkeologjisë në sfond.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2018
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal