Familja Çame

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

3,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Familja Çame
Familja Çame
Familja Çame
Familja Çame
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një vepër arti fantastike që tregon një familje nga Çamëria, të veshur me veshje tradicionale shqiptare, duke treguar që i ruajnë zakonet dhe traditat e vendit të tyre. Fëmijët rrinë ngjeshur pranë njëri tjetrit duke treguar një familje të bashkuar e të fortë përballë çdo stuhie.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal