Fjolla Dëbore

Akrilik në Telajo

Madhësia: 20 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

250.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Fjolla Dëbore
Fjolla Dëbore
Fjolla Dëbore
Fjolla Dëbore
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eshte nje krijim mes tavolozes dhe piktures. Gjithcka ishte e levizshme aty, e bardha e furishme po perhapej si  ortek, derisa une vendosa ta ndalja. E ne fund shkund mi pelhure penelin e tejngopur me te bardhe, duke shkaktuar fjolla debore.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2019
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Horizontal