Fluturat ’20

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Fluturat '20
Fluturat '20
Fluturat '20
Fluturat '20
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Nuk ka asgjë më të bukur sesa fluturat shumëngjyrëshe dhe transformuese. Secila prej tyre është pikturuar me kujdes me bojëra uji me ngjyra të ngrohta dhe të ndezura, në mënyrë që shikuesi të mund t’i vërejë në mënyrë të përsosur detajet e tyre me sy të thjeshtë. Procesi i transformimit të tyre është aq madhështor sa të bën ta shohësh botën gjithmonë në një këndvështrim tjetër.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2020
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal