Fund i një Cikli

Erman Marko
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Fund i një Cikli
Fund i një Cikli
Fund i një Cikli
Fund i një Cikli
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pas shume ciklesh dhe riciklesh vjen nje moment lodhje , e drejtuar andej nga ka ardhur pret fundin.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Katror