Fundi i Detit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Fundi i Detit
Fundi i Detit
Fundi i Detit
Fundi i Detit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një pikture e mrekullueshme e një femër lakuriq që ka zënë fronin e saj në fund të detit. E rrethuar nga peshq që e adhurojnë, ajo qëndron e ulur dhe konfidente me një kurorë në kokë. Artisti ka përzier kaq bukur ngjyrat, duke krijuar një vepër që kënaq syrin dhe tregon fuqinë e femrës.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal