Gjipe

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Gjipe
Gjipe
Gjipe
Gjipe
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

I konsideruar si një nga perlat e jugut të Shqipërisë, gjiri i Gjipesë shfaqet përmes ngjyrave të ngrohta dhe të ftohta, i plotësuar nga fshati Vuno në sfond.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal