Gjirokastra

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Përmasat: 70 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,650.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Gjirokastra
Gjirokastra
Gjirokastra
Gjirokastra
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh mahnitës i Gjirokastrës së vjetër, një qytet në jug të Shqipërisë, pjesë e zonave të mbrojtura të UNESKO-s është pikturuar me ngjyra të ngrohta. Ndërtesat unike mbushin pikturën, duke treguar në sfondin e majtë Kalanë historike të Gjirokastrës dhe ujësjellësin e vjetër që ekzistonte aty. Duke mos lënë kurrë pas kulturën e qytetit, një bari i ri i veshur me kostume tradicionale, po përpiqet t’i hipë gomarit duke kaluar nëpër urë me delet e tij.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2019
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal