Gomari me Lule

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Përmasat: 45 L x 55 GJ

 
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Gomari me Lule
Gomari me Lule
Gomari me Lule
Gomari me Lule
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një vepër arti unike dhe harmonike që tregon një gomar me lule mbi shpinë, duke ecur buzë një deti të thellë blu. Pranë saj një mace e vogël bardhë e zi po sodit gomarin, duke pritur pranë një statuje të thyer, duke dhënë idenë e lashtësisë.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2021
Materiali: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal