Gravitet

Endri Myrtaj
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

800.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Gravitet
Gravitet
Gravitet
Gravitet
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikturë është pjesë e një serie pikturash të quajtura “Toka”, në të cilën forca e saj gravitacionale përpiqet të rrëzojë aspiratën njerëzore për të fluturuar. Avioni përfaqëson krahun e imagjinatës dhe fantazisë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Horizontal