Gruaja e Bariut dhe Shpella e Shkruar

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Gruaja e Bariut dhe Shpella e Shkruar
Gruaja e Bariut dhe Shpella e Shkruar
Gruaja e Bariut dhe Shpella e Shkruar
Gruaja e Bariut dhe Shpella e Shkruar
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E veshur me një kostum tradicional të kuq të fortë, gruaja e këtij bariu qëndron e sigurt mbi një gomar, ndërsa mban një sy te delet e saj që ushqehen paqësisht me barin e gjelbër të freskët. Në sfond vëmë re një shpellë të vjetër të shkruar që tregon se historia e lashtë nuk harrohet kurrë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal