Gryka e Vjosës

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Gryka e Vjosës
Gryka e Vjosës
Gryka e Vjosës
Gryka e Vjosës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një peizazh harmonik i vendosur në grykëderdhjen e lumit Vjosë, që tregon lumin e vrazhdë blu që rrjedh nga malet. Pranvera ka ardhur dhe bora po shkrin, duke pritur me padurim të kalojë nëpërmjet grykës së Vjosës.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal