Haremi i Aliut

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 105 L x 130 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

18,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Haremi i Aliut
Haremi i Aliut
Haremi i Aliut
Haremi i Aliut
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky kompozim në vaj, na kthen në shekullin e 18-të, në epokën Osmane. Tregohet për Ali Pasa Tepelenën, Pashain e Janinës, i njohur si Luani i Janinës dhe Haremit të tij të konkubinave të bukura. Në të djathtën e tij, të mbuluar me një vello të kuqe, mund të shohim gruan e tij, Vasiliqinë të veshur me bizhu të shtrenjta, kështu që mund të vërehet dallimi mes saj dhe konkubinave.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2003
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal