Nëna Himarjote

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Nëna Himarjote
Nëna Himarjote
Nëna Himarjote
Nëna Himarjote
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pranë Himarës së vjetër të braktisur, një nënë  po qëndron e trishtuar pranë dy zogjve. Zogjtë janë e vetmja gjë e gjallë në këtë portret gri që simbolizon braktisjen. Kështjella duket se është pak e rrënuar dhe në dritare mund të shohim dy fustane të vogla të vajzave të vogla.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal