Histori Dashurie

Ened Kuka
Shqipëri
Akrilik dhe Bojë në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Histori Dashurie
Histori Dashurie
Histori Dashurie
Histori Dashurie
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në një kafe në ditë shiu isha ulur për ti shpetuar shiut, në atë ndjesi grije dhe melankolie të mërzitshme pashë këtë cift të kapur prej dore që nuk e kishin problem as shiun dhe ishin dielli në tokë. Ky cift i dha ngjyrë ditës sime, shpresoj që vepra ime ti japi ngjyrë jetës tuaj.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik dhe Bojë / Kanavacë
Orientimi: Vertikal