Human

Gejsa Pecaj
Shqipëri
Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 60 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Human
Human
Human
Human
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Njeri-univers. Paraqitet njeriu shumëdimensional, pasqyrim të një bote të tërë në vetë ekzistencën e tij dhe kreativitetit qe ai mban brenda unit.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2023
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Vertikal