Ikona

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 60 L x 85 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,550.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikturë fetare e Jezuit dhe e nënës së tij Marisë, e pikturuar në vaj, lidhet në mënyrë harmonike me përzierjen e fluturave të bukura me ngjyra të gjalla. Duke përzier tipin e ikonave të Rilindjes dhe modernen e fluturave, kjo vepër arti i jep rëndësi çdo epoke.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2018
Materialet: Vaj / Kanavac
Orientimi: Horizontal