Ishujt Grekë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ishujt Grekë
Ishujt Grekë
Ishujt Grekë
Ishujt Grekë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në këtë  pikturë, kthehemi pas në kohë, duke i dhënë rëndësi antikitetit grek, artisti ka pikturuar ishujt grekë që të lënë pa frymë, duke mos harruar kurrë ndërtesat e tij të dallueshme të parë nga larg. Mund të vërejmë Poseidonin, Zotin e detit në fronin e tij, duke u kujdesur për atë që është e tij dhe gjithashtu mund të vërejmë një prekje të vogël të artit grek në pjesën e përparme të pikturës.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal