Kalaja e Krujës, 1987

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kalaja e Krujës, 1987
Kalaja e Krujës, 1987
Kalaja e Krujës, 1987
Kalaja e Krujës, 1987
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ngjyra të ngrohta të zbehta janë përdorur në këtë vepër arti për të shprehur Kalanë historike dhe qytetin e Krujës, në vitin 1987. Kruja është qyteti i heroit shqiptar, Skënderbeut. Kalaja është ndërtuar rreth shekullit të 5-të pas Krishtit dhe është një vend i mbrojtur nga UNESCO. Ajo mori rëndësinë e saj në shekullin XIII-XIV në luftën kundër Perandorisë Osmane. Mbetet edhe në ditët e sotme një nga faqet më të vizituara.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1987
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal