Kallamari

Dritan Thoma
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kallamari
Kallamari
Kallamari
Kallamari
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kallamaret kane tre zemra. Dy te parat e ndihmojne te levize brenda ne uje kurse e treta fillon rreh kur eshte jashte ujit nderkohe qe dy te parat pushojne perkohesisht. Kallamari mund te jetoje jashte per sa kohe e favorizon lageshtia e mjedisit prane tij. Eshte pikerisht kjo qe ka dashur te shprehe artisti ne kete pikture duke i dhene nje paralelizem me kohen e pandemise dhe frikes qe nuk iken asnjehere.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal