Kanionet e Nivicës

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kanionet e Nivicës
Kanionet e Nivicës
Kanionet e Nivicës
Kanionet e Nivicës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Hëna zëvendëson formën dhe dritën e diellit duke e bërë këtë peizazh të ndritshëm dhe duke përmirësuar edhe detajet më të vogla të kanioneve dhe lumit blu të hapur që rrjedh paqësisht

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal