Kasollja

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 25 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

400.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kasollja
Kasollja
Kasollja
Kasollja
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E vizatuar me stilolaps të zi, kjo pikturë autentike dhe e veçantë tregon një familje fshatarësh jashtë kasolles së tyre. Fshatarët duken çdo gjë përveçse të lumtur, por ndihen të fortë së bashku. Artisti ka shprehur gjithashtu dy stinë në këtë vizatim. Në të majtë një pemë bosh për te simbolizuar dimrin dhe mërzine dhe në të djathtë një pemë të sapolulëzuar për pranverën dhe shpresën.

Vepra

Krijimi origjinal: 2017
Materiali: Stilolaps/Letër
Orientimi: Horizontal