Kavalona

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kavalona
Kavalona
Kavalona
Kavalona
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikturë me ngjyra të gjalla tregon një grup vajzash të veshura me kostume tradicionale, duke bërë punët e përditshme. Duke ndenjur pranë detit, vajzat po mbushin tenxheret në pus me radhë dhe duke qëndruar me hijëshi.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1987
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal