Këngë në Kala

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Këngë në Kala
Këngë në Kala
Këngë në Kala
Këngë në Kala
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti është pikturuar në Krujë, pranë Kalasë së qytetit dhe tregon tetë burra që këndojnë folklorin dhe kënaqen me shoqërinë e njëri tjetrit. Të gjithë burrat kanë veshur qeleshe. Njëri prej tyre është duke i rënë lahutës, i shoqëruar nga iso dhe fishkëllima të burrave të tjerë, ndërsa të tjerët thjesht po dëgjojnë.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2013
Materiali: stilolaps/letër
Orientimi: Horizontal