Këpucët e Vjetra

Denis Golgota
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 35 L x 50 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

800.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Këpucët e Vjetra
Këpucët e Vjetra
Këpucët e Vjetra
Këpucët e Vjetra
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vizatim eshte realizuar ne periudhen time te liceut, model i te cilit kane qene nje pale kepuce te mijat te asaj periudhe duke mbetur keshtu si nje kujtim i formes se tyre nepermjet volumit, plastikes dhe linjave.

 

 

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2005
Materialet: Laps / Letër
Orientimi: Horizontal