Kisha e Shën Ilias

Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kisha e Shën Ilias
Kisha e Shën Ilias
Kisha e Shën Ilias
Kisha e Shën Ilias
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh është pikturuar në Voskopojë dhe shfaq Kishën e Shën Ilias. Thuhet se Kisha është ndërtuar në shekullin e 17 dhe konsiderohet si Monument Kulture. Është pikturuar në dimër dhe dekoruar më borën e bardhë që nuk bën gjë tjetër veçse i shton bukurinë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal