Kompozim

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një pikturë e vecantë dhe misterioze që paraqet bashkëjetesën e figurave qiellore me ato njerëzore. Janë përdorur ngjyra të ngrohta dhe detaje nuditeti si për të dalluar akoma edhe më qartë diferencën që ekziston midis njerëzve në botë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal