Kompozim

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një njeri i lidhur fort me rrënjët e natyrës duke u bërë njësh me të. Ajo çka autori ka dashur të tregojë në këtë vepër është lidhja e fortë dhe rëndësia që natyra ka me njeriun dhe me mirëqënien e tij. Portreti i njeriut shfaqet i qeshur pavarësisht se truri i tij është i degëzuar me kaos njerëzor.

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal