Kompozim

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Detajet e njerëzve qe paraqiten në këtë vepër, të bëjnë të mendosh për kaosin që na rrethon. Njerëz gjysëm të veshur, njerëz me fytyrë, njerëz pa fytyrë, njerëz të lidhur dhe të varur nga njëri tjetri që luftojnë për mbijetesë, luftojnë për një pozicion më të lartë duke shtypur njëri tjetrin. Ajo që paraqitet në këtë vepër është mundi i rracës njerëzore për të triumfuar pavarësisht gjithçkaje.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal