Kompozim

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në këtë vepër paraqitet një disnivel mes klasës së pasur dhe udhëheqësve dhe klasës së varfër puntore. Populli i shtypur nga njëra anë e veprës, dhe zyrtarët duke pushuar nën mbrojtjen e njëri tjetrin, nga ana tjetër. Ngjyrat e gjalla i mëshojnë më tepër kaosit që paraqitet në këtë pikturë.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal