Kompozim

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Kompozim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Dëshira për të ndryshuar dhe për të dale nga mërzia që paraqitet nga sfondi i zi në këtë pikturë, si dhe për të shmangur vrasjen e ndëergjegjes e cila karakterizon një popull, shfaqet me figurat e engjëjve. Engjëjt paraqesin energjinë dhe dëshirën për të dalë nga realiteti që na rrethon.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal