Kthimi

Suzana Isufaj
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Kthimi
Kthimi
Kthimi
Kthimi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky është një perëndim i bukur i pikturuar në nuance të thella te blusë dhe tone të ngrohta të portokallisë që përbëjnë një qiell magjepsës. Deti duket i egër, por është krejt e kundërta. Dallgët po kërcejnë me anijet e cila po merr kthesën paqësisht.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal