Labova e Kryqit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Labova e Kryqit
Labova e Kryqit
Labova e Kryqit
Labova e Kryqit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Linjat e drejta dhe delikate janë përdorur në këtë pikturë me ngjyra të ndezura të Kishës  se Labovës në Gjirokastër,në Shqipëri. Larg qytetit, Labova e Kryqit qëndron vetëm, por e fortë. Eshtë një monument kulturor kombëtar, sepse thuhet se aty ka qenë një pjesë e vërtetë kryqit të Krishtit . Piktura kompletohet me dy bufat mbrojtës, që kurrë nuk i largohen anës së kishës.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2022
Materiali: Vaj/Kanavacë
Orientimi: Horizontal