Lagjja e Tabakëve

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Përmasat: 35 L x 50 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lagjja e Tabakëve
Lagjja e Tabakëve
Lagjja e Tabakëve
Lagjja e Tabakëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vizatim grafik tregon një grup njerëzish në rutinën e tyre të përditshme. Mund të vëreni një vajzë me kostumin tradicional të Tiranës dhe burra me qeleshe në kokë të cilët respektojnë kulturën e qytetit të tyre në lagjen e quajtur “Lagja e Tabakëve”, me Urën e Tabakëve pas tyre.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal