Lëndimi

Gejsa Pecaj
Shqipëri
Akrilik dhe Allçi në Telajo

Madhësia: 90 L x 60 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lëndimi
Lëndimi
Lëndimi
Lëndimi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Imazhi i një njeriut i cili duhet të jetojë në një botë plot vuajtje e zhgënjime, dhe të bëjë përpara edhe pse me zemrën copë copë nga një bote e varfër ndjesore .

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2023
Materialet: Akrilik dhe Allçi / Kanavacë
Orientimi: Vertikal