Lëndina e Lotëve

Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

900.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lëndina e Lotëve
Lëndina e Lotëve
Lëndina e Lotëve
Lëndina e Lotëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Nuk mund të kuptohet titulli derisa njihesh me historinë pas tij. Ky peizazh duket i lumtur dhe plot ngjyra në kontrast me emrin e mërzitur që mbart. Kjo lëndinë e gjelbërt ishte vendi nga ku të rinjtë rrëmbeheshin nga gjiri I familjes dhe rrëmbeheshin ose trajtoheshin si skllevër diku tjetër. Që atëherë vendi ka lulëzuar, por kjo pjesë e historisë kurrë nuk është harruar.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2011
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal