Lëndina e Zanave

Akrilik në Fajazit

Madhësia: 122 L x 71 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lëndina e Zanave
Lëndina e Zanave
Lëndina e Zanave
Lëndina e Zanave
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Drita, energjia dhe dashuria që ndjen në këtë lëndinë midis maleve, të krijon përshtypjen se rrethohesh nga zanat. Piktura është e punuar me bojra akrilik në fibër druri.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik / Fajazit
Orientimi: Vertikal