Liqeni i Prespës

Erman Marko
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 55 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Liqeni i Prespës
Liqeni i Prespës
Liqeni i Prespës
Liqeni i Prespës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Nje peizazh ku krijohet nje harmoni midis malit dhe ujit , ujit dhe tokes, tokes dhe kafshes.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2014
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal