Lugina e Vjosës, Mali i Nemërçkës

Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lugina e Vjosës, Mali i Nemërçkës
Lugina e Vjosës, Mali i Nemërçkës
Lugina e Vjosës, Mali i Nemërçkës
Lugina e Vjosës, Mali i Nemërçkës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke ndjerë ajrin e freskët të kësaj zone të lind dëshira ta pikturosh. Maja malesh mbushur me borë ku shikimi fillon rrëshqet poshtë në kodrat e kadifenjta në fushat e buta dhe në ujin pastër të lumit Vjosë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal