Lule Mali, Portret

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Size: 50 L x 40 Gj 
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lule Mali, Portret
Lule Mali, Portret
Lule Mali, Portret
Lule Mali, Portret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti portretizon një vajzë të bukur, tradicionale, të shëndetshme, e cilësuar si një lule mali nga artisti. shikimi i saj është paqësor dhe ngjyrat e forta e komplimentojnë aq bukur lëkurën e saj të bardhë.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2013
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal