Lule në Kënetë

Vaj në Telajo

Madhësia: 83 L x 83 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lule në Kënetë
Lule në Kënetë
Lule në Kënetë
Lule në Kënetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ne kete pikture shfaqet jeta e nje zambaku uji i cili cel, rritet, dhe vyshket po ne te njejtin pellg rrethuar me gjethet e blerta .

Ngjyrat jane hedhur ne menyre harmonike sipas ndjesise se autorit .

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Katror