Luleborë

Diana Shehu
Shqipëri
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Luleborë
Luleborë
Luleborë
Luleborë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës
 
Një përbërje e bukur e luleve të borës që sjellin Azinë në një vazo, së bashku me trëndafilat e bardhë të pikturuar në këtë vepër arti të qetë. Ngjyrat e ftohta janë në kontrast me ngrohtësinë e luleve dhe e bëjnë këtë pikturë akoma më të mahnitshme për tu parë.
Vepra artistike

Krijimi origjinal: 2018

Materialet: Akrilik/Kanavacë

Orientimi: Vertikal