Lulëkuqe

Akrilik në Telajo

Madhësia: 95 L x 115 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Lulëkuqe
Lulëkuqe
Lulëkuqe
Lulëkuqe
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ne kete pikture mbizoterojne ngjyrat e forta si e zeza ne sfond , jeshilja e barit edhe e kuqja. Ne kete pikture percillet ndjesia e nje fushe me lulekuqe ne erresiren e nates . Artistikisht me ane te spatules dhe penelit bashkuar ngjyrave te forta u dhame bukuri lulekuqeve edhe ne erresiren e nates.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Horizontal