Malësori dhe Hëna

Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Malësori dhe Hëna
Malësori dhe Hëna
Malësori dhe Hëna
Malësori dhe Hëna
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një vepër arti në dukje e thjeshtë, por në të njëjtën kohë aq komplekse. Tregohet një gur që merr formën e një burri malësor me mustaqe e me lahutë në dorë, tëksa i këndon i dashuruar Hënës, e cila po për çudi ka marrë formën e një gruaje me veshje tradicionale që dëgjon malësorin me ëndje.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal