Malet e Mesaplikut

Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

430.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Malet e Mesaplikut
Malet e Mesaplikut
Malet e Mesaplikut
Malet e Mesaplikut
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Mali i Mesaplikut në Vlorë sapo është puthur nga rrezet e mëngjesit. Piktura duket plot me oksigjen, pasi artisti ka përdorur vetëm nuance të së gjelbërtës për të pikturuar barin, fushën dhe pemët.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal