Mali I Tomorrit, Kalaja e Beratit

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mali I Tomorrit, Kalaja e Beratit
Mali I Tomorrit, Kalaja e Beratit
Mali I Tomorrit, Kalaja e Beratit
Mali I Tomorrit, Kalaja e Beratit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në këtë peizazh mund të shohim qytetin historik të Beratit, i rrethuar nga Kalaja e tij e vjetër. Në sfond, mali i Tomorrit është pikturuar me ngjyra të ftohta, me portretin e Abas Aliut, një figurë e lartë e nderuar në Islam, si trim, i fortë dhe guximtar që prehet pikërisht aty ku është portreti i tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal